tisdag 14 december 2010

Det är mitt liv...


Inspirationslayout av decembers månadskit hos Little Yellow House Kit

Det är mitt liv, men det är många saker som är så svåra! Det är svårt att ta alla nödvändiga beslut och mycket gör ont i både själ och hjärta. Kroppen protesterar, har hamnat i ett skov med min värk. Hela min livssituation påverkar även den. I dag kommer mäklarens fotograf för att fota huset, inför kommande försäljning. Det gör ont, även om jag vet att det finns inget annat sätt så har jag ändå bott här i 17 år, den längsta tiden jag bott någonstans. Här är jag trygg och vet hur allt fungerar, nu kastas jag in i en helt främmande värld och det är svårt och känns tufft.  Men det finns inget säger att det inte kan bli bra, det känns bara som en väldigt lång väg kvar att gå....  Läste ett bra citat häromdagen, det stämmer bra just nu:

"Att existera är enkelt, men för att leva krävs det mod dagligen"

Ha en bra tisdag! Kram Aase

6 kommentarer:

Gunilla sa...

Bara du orkar kämpa på skall du se att det säkert blir lättare och lättare med tiden. Vill också gratulera till Veckans Val, för min del känns det rätt självklart att din layout blir vald.

Kajsa sa...

styrke kramar till dej min goaste systeryster...
jättefina LO...
för mej är det också självklart att du blir vald.. för du är bara BÄST!!!
kram

Karin sa...

Ja, så rätt...visst krävs det mod varenda dag! Tänker på dig och hoppas allt ordnar sig till det bästa. Jag känner mig också totalt tömd på energi nu mina gamla föräldrar behöver så mycket stöd.
En stor kram

Cath. sa...

För det första, stort grattis till veckans val. så skoj men så självklart, du är så himla duktig!
För det andra, gillar den här layouten också, härligt med allt lila.
För det tredje, du kommer gå starkare ur detta än någonsin. Men jag förstår och kan känna den där oroskänslan. Tänker på dig! Massor! Hoppas du snart kommer hit och hälsar på! Du kan komma när du vill, du vet ju att du har en väntande säng här! Kramar!

Sylwia sa...

Jag har så mycket jag skulle vilja skriva; funderingar, tankar och frågor, men är rädd att det inte får plats just här. Finns det någon mail att skicka till? =)
En trogen läsare

Aase sa...

Ja Sylwia jag ska lägga in min mail i kanten men den är
aasestromberg@yahoo.se

Kram till en trogen läsare....