söndag 26 februari 2012

Kram


Min fina, omtänksamma och underbara vän Maria & hennes Magnus... Vi gick tillsammans på en femtioårsfest för några veckor sedan då togs detta foto på dem båda som jag verkligen tycker om.

Det var den jag fick gjort i går på scrapträffen :) Men så är det när man håller i trådarna, då blir det mest gå runt och prata med alla, hålla i utmaningar mm. Jag är så glad och tacksam för att så många kom. Både kända, mindre kända och helt okända. 30 st var det, jag fick säga nej till några tyvärr. Hade fin fin hjälp av Eva & Lotta under dagen, Ulla som bakat kakan och innan träffen med kontakt m Carina som plockat ihop våra extremt fian vinster av min älskade syster Kajsa!! Roligt och mycket positivt var att Stina från Pysselskaferiet kom med delar av sitt sortiment på eftermiddagen. En bra dag med andra ord!! ♥ Dessutom är jag glad att jag orkade, efter ha haft feber innan i veckan.

Vilken underbar söndag vi har idag, städat hela lägenheten, varit ute och gått. Dessutom planterat om några blommor som sett ledsna ut ett tag nu. Energin räcker till mycket idag! Skönt....

NU ska jag smita in i mitt kreativarum ett tag....

♥ Ha det bäst!! Kram Aase ♥

2 kommentarer:

Veronica Tingvall sa...

Åh vilken fin layout, helt perfekt till det fina fotot. Va mysigt det låter med scrapträff.
Hoppas du har en härlig kväll
KRAM

Gunilla sa...

Stort och varmt tack för en väldigt mysig och trevlig pysseldag. Tänk att få ägna en hel dag åt det man tycker är roligast.
Allting superbra ordnat, ser fram emot kommande träffar.