tisdag 28 februari 2012

När alla andra sover....

Inatt, kl 01.10 tröttnade jag på att ligga och vrida mig utan att kunna sova! Mina armar värkte och det har under hela tiden sen jag ramlade i oktober,  inneburit stora svårigheter att sova! Kan inte sova på magen, sidan ej heller rygg hur ska man då sova? Just det svårt eller hur? I natt slutade det med att jag gick upp och ställde mig i scraprummet och gjorde en tavla på akvarellpapper:


Testade nya roliga tekniker som jag lärt mig på Inzpiras, Art-journaling kurs!!

Kanske inte det allra bästa, men vad gör man??? I dag har jag varit hos en Osteopat....
Med enormt resultat, han har sträckt, tänjt, dragit och tryckt på alla tänkbara sätt... Ikväll är jag i stort sätt värkfri, har en större rörlighet än på länge. Jag kan klia mig på rumpan utan spagettisleven, det ni!!! Han tror att ett besök till ska räcka för att allt ska bli bra mycket bättre, kan dock få viss träningsvärk ett par dagar men det kan jag stå ut med!!

Gissa vem som dimpt ner i soffan och njuter ikväll, trött med lite träningsvärk men ack så NÖJD!!!

Kram Aase!

7 kommentarer:

Kajsa sa...

kan inte sluta skratta.. "klia mej på rumpan med spagettisleven* är det den du använder den till numer, när vi nu inte äter pasta.. hahahaha.. tavlan är verkligen superfin.. kram i massor.. ♥♥♥

Guldkant sa...

Men gud vad härligt att kunna klia sig på rumpan igen :-)

Tavlan är jätteläcker. Vilken frihet att bara kunna stiga upp och skapa mitt i natten (även om det var för att få annat än värken att tänka på).

Hoppas att du känner dig lika fri ochledig i kroppen idag.

Kram Kram

Maja Stokk / eyovine sa...

Vad skönt att du fått hjälp som verkar funka =). Vad jag skrattade åt spagettisleven... förstå jag som tänker i bilder!!! Underbart vacker tavla. Heja dig!

Kramiz Maja

Sanna F sa...

Vad bra att du fått bra hjälp!!!!!!!!!!!!
Härlig tavla!
Jag har inte läst om Vedic art.. men all skapande är bra!!!
Har du kollat Life book ? Jag går den och det är verkligen så givande. Jag hinner inte allt och inte i rätt takt, men alla videos finns ju kvar att göra när man själv har tid!!!
Massa kramar till dig!!!

Mya sa...

Jättehärlig tavla!
SÅ skönt att du kan klia dig igen ;) Stor kram till dig!

susanne lindén sa...

Tack för hälsningen hos mig! Har tittat runt lite på din blogg i kväll. Vilka fina scrapbilder och tavlor du gör! vilket tålamod du måste ha...jag förstår att det tar tid och är "pilligt" med alla olika tekniker du använder dig av...men vackert blir det!
Det är ok att du lägger till mig i din länklista...jag gör detsamma.

Ha en fortsatt trevlig helg!

Iffa ...... sa...

Det blev ju helfräckt tycker jag!! Usch då, inte roligt att ha ont och inte kunna sova, lider med dig. Hoppas du blir bättre!