lördag 3 november 2012

Att tända ett ljus.....

Idag gjorde vi något extra mysigt och stämningsfullt!!! Vi skickade upp dessa vackra lyktor och tänkte på det som varit och dem som inte finns med oss i vårt liv längre. Johanna släpper sin lykta.
Sakta stiger den uppåt mot luften.....
Älskade döttrar med min älskade mamma & Bosse, mammas man.
 
TACK, älskade LillSis för att du ordnat detta mysiga för oss alla, så vackert och stämningsfullt!
 
NU brinner det ett ljus i min lya för de som inte finns nära oss längre! Tänker några extra tankar på dem och framför allt älskade Papsen....
 
Kram & Ta hand om er!!!
 
Aase!

2 kommentarer:

Kajsa sa...

ja visst är det en kul grej att göra, kändes viktigt att vi fick göra en sån grej tillsammans efter denna höst. kanske ska vi göra en tradition av det.. men då kan vi önska ett bättre väder tills nästa gång..
stor kram ♥
lillsis

Lisbet sa...

Men hallå där – surfade runt med kaffekoppen i min hand och fastnade på din sida. Vad härligt att läsa om dina tankar och funderingar. Jag gillar skapandet, att få ro i själen och vila i handens arbete. Jag är helt övertygad om att det är nog något som alla bör ta vara på mer. Ju mer jag tänker på det just nu, desto viktigare känns det. Ja nu fick jag idé till en ny artikel i ämnet.Vill du ha lite mer pepp så har jag Gratis HälsoBlad med massor med inspiration och motivation för att leva roligare. Du får tips och pepp en gång i veckan i 8 veckor.
Till årsskiftet planerar jag att nå ut med en gratis-app också.
Ta vara på dig.